>
Fa   |   Ar   |   En
   بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی  
   
نویسنده زارع زهرا ,نوری لیلا ,فهیم دانش مریم
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:55 -63
  
کلیدواژه آرد سنجد، کیک، خصوصیات فیزیکوشیمیایی، خواص حسی
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved