>
Fa   |   Ar   |   En
   اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا  
   
نویسنده افروغ فرزانه ,فرجی محمد
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:45 -54
  
کلیدواژه سانست یلو، افزودنی های غذایی، رنگ های مصنوعی، کروماتوگرافی مایع
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی تهران, دانشکده علوم و فناوریهای نوین, ایران, پژوهشگاه استاندارد, پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی, ایران
پست الکترونیکی mfaraji@standard.ac.ir
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved