>
Fa   |   Ar   |   En
   تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ  
   
نویسنده متینی سارا ,جلیلی فرامرز ,ابراهیمی امیر ,مشکانی محمد
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:35 -43
  
کلیدواژه آرد گندم، آرد چاودار، پودر آب پنیر، رئولوژی خمیر ، روش سطح پاسخ
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved