>
Fa   |   Ar   |   En
   ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری  
   
نویسنده منصوری اطمینان سانیا ,الهامی راد امیرحیسن ,حداد خداپرست محمد حسین
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:21 -34
  
کلیدواژه برگ گیاه پنج انگشت، آنتی اکسیدان های طبیعی، روغن سویا، پایداری اکسایشی
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه فردوسی مشهد, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved