>
Fa   |   Ar   |   En
   تاثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت  
   
نویسنده شهیدی احمد ,موتمنی مهین ,قربانی حسن سرایی آزاده ,کوچکی آرش
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:9 -19
  
کلیدواژه آنتوسیانین، آنزیم های صنعتی، انبارمانی، رنگ، کیفیت
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران, دانشگاه فردوسی مشهد, گروه علوم و صنایع غذایی, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved