>
Fa   |   Ar   |   En
   استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی  
   
نویسنده حسن پور علیرضا ,پیراوی ونک زهرا ,اسداللهی سیمین
منبع نوآوري در علوم و فناوري غذايي - 1395 - دوره : 8 - شماره : 2 - صفحه:1 -7
  
کلیدواژه ترکیبات قطبی، روغن های سرخ کردنی، طول موج شاخص، نقطه دور ریز
آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا, ایران, پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد ایران, گروه پژوهشی صنایع غذایی, ایران, دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا, ایران
 
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved