>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1394 - دوره:7 - شماره:1


  tick  بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های ریولوژیکی خمیر - صفحه:1-7

  tick  تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) - صفحه:9-20

  tick  تهیه ایزوله پروتیینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی - صفحه:21-29

  tick  بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام - صفحه:31-36

  tick  بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزا آن - صفحه:37-44

  tick  بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران - صفحه:45-54

  tick  بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص ریولوژیکی خمیر آرد گندم - صفحه:55-63

  tick  مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی - صفحه:65-76

  tick  تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا - صفحه:77-84

  tick  تاثیر آلویه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای - صفحه:85-95

  tick  بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان - صفحه:97-103

  tick  مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه ‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏ روش رویه‎پاسخ - صفحه:105-118
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved