>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1393 - دوره:6 - شماره:2


  tick  پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده - صفحه:1-7

  tick  تولید نانوذرات تری‌استیارین - صفحه:9-14

  tick  بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی - صفحه:15-22

  tick  ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری - صفحه:23-32

  tick  ارایه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر - صفحه:33-41

  tick  تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشا قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست - صفحه:43-54

  tick  تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس - صفحه:55-63

  tick  بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان - صفحه:65-74

  tick  تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات - صفحه:75-81

  tick  ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی - صفحه:83-92

  tick  تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان بسته (ارقام بومی قزوین) - صفحه:93-102

  tick  مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن - صفحه:103-110
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved