>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1393 - دوره:6 - شماره:1


  tick  بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis Vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب - صفحه:1-10

  tick  بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ - صفحه:11-23

  tick  بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر ریولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری - صفحه:25-32

  tick  بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها - صفحه:34-43

  tick  بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی - صفحه:45-53

  tick  بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه - صفحه:55-59

  tick  بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتیینی سبوس برنج ایرانی - صفحه:61-71

  tick  کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی - صفحه:73-81

  tick  بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور - صفحه:83-90

  tick  بررسی اثر بستر کشت و مکمل‌های غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا - صفحه:91-98

  tick  بررسی تاثیر Ph و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی - صفحه:99-111

  tick  تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازیی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ - صفحه:113-122
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved