>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1391 - دوره:4 - شماره:4


  tick  بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سریوس - صفحه:1-6

  tick  تعیین آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش Lc/Dad و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن - صفحه:7-15

  tick  بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوزپری) - صفحه:17-25

  tick  تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس اریوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا - صفحه:27-32

  tick  مدل‌سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه‌ی نازک فلفل دلمه‌ای - صفحه:33-42

  tick  بررسی روش‌های پوست‌گیری سورگوم دانه ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه‌ی نان - صفحه:43-50

  tick  پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری - صفحه:51-61

  tick  بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium Sativum) و پیاز (Allium Cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی - صفحه:63-70

  tick  بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتیین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک - صفحه:71-79

  tick  بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش Pcr.M - صفحه:81-86

  tick  ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی‌های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران - صفحه:87-96

  tick  تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته‌ی انار منطقه‌ی سبزوار - صفحه:97-107
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved