>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1392 - دوره:5 - شماره:1


  tick  بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس - صفحه:1-11

  tick  مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) - صفحه:13-22

  tick  بررسی تاثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، ریولوژیکی و حسی ماست میوه ای توت فرنگی به روش سطح پاسخ - صفحه:23-34

  tick  بررسی تاثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور - صفحه:35-45

  tick  بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، Ph و افت پخت گوشت گاو - صفحه:47-53

  tick  اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتیین سرماهی تون زردباله ((Thunus Albacara با آنزیم آلکالاز - صفحه:55-62

  tick  بررسی تاثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (Uv) بر میزان رشد، محتوی پروتیینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus Florida - صفحه:63-69

  tick  تاثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون - صفحه:71-78

  tick  ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل‌های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران - صفحه:79-84

  tick  بررسی تاثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و ریولوژیکی خمیر و بافت کیک - صفحه:85-90

  tick  بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی توت سفید - صفحه:91-103

  tick  تاثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش - صفحه:105-113
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved