>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1392 - دوره:5 - شماره:2


  tick  بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص ریولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی - صفحه:1-7

  tick  ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ - صفحه:9-19

  tick  بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان - صفحه:21-27

  tick  تاثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب - صفحه:29-38

  tick  مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران - صفحه:39-49

  tick  بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان - صفحه:51-62

  tick  بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز - صفحه:63-68

  tick  بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش - صفحه:69-81

  tick  استفاده از اسمز در بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن موز - صفحه:83-89

  tick  استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus Rhamnosus - صفحه:91-100

  tick  بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus Florida و تولید پروتیین تک سلولی - صفحه:101-107

  tick  تاثیر پوشش های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌به - صفحه:109-120
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved