>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1398 - دوره:11 - شماره:2


  tick  تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری - صفحه:1-14

  tick  افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای - صفحه:15-28

  tick  تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس - صفحه:29-40

  tick  بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده - صفحه:41-51

  tick  غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان - صفحه:53-68

  tick  بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس - صفحه:69-77

  tick  ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon Idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو - صفحه:79-89

  tick  اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری - صفحه:91-105

  tick  بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی - صفحه:108-118

  tick  بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبهگلابی به روش سطح پاسخ - صفحه:119-129

  tick  اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو - صفحه:131-142

  tick  ارزیابی تاثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری - صفحه:143-151
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved