>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1397 - دوره:10 - شماره:3


  tick  بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد - صفحه:1-13

  tick  آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان - صفحه:15-21

  tick  اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی - صفحه:23-31

  tick  تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب - صفحه:33-42

  tick  ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus Lanatus) به وسیله آنزیم پپسین - صفحه:43-53

  tick  امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن - صفحه:57-71

  tick  بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده - صفحه:73-83

  tick  استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی - صفحه:85-96

  tick  اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان - صفحه:97-108

  tick  بررسی تاثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان - صفحه:109-118

  tick  ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ - صفحه:119-128

  tick  بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی - صفحه:129-149
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved