>
Fa   |   Ar   |   En
   نوآوری در علوم و فناوری غذایی   
سال:1396 - دوره:9 - شماره:3


  tick  تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری - صفحه:1-11

  tick  تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ - صفحه:13-23

  tick  بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium Intybus L.) - صفحه:25-35

  tick  ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella Anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی - صفحه:37-46

  tick  تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن - صفحه:47-61

  tick  بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم - صفحه:63-72

  tick  بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول - صفحه:73-86

  tick  بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی - صفحه:87-96

  tick  تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب - صفحه:97-103

  tick  بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus Cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع - صفحه:105-117

  tick  بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار - صفحه:119-128

  tick  بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو - صفحه:129-141
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved