>
Fa   |   Ar   |   En
   اقتصاد و توسعه کشاورزی   
سال:1390 - دوره:25 - شماره:1


  tick  بررسی عوامل آموزشی ترویجی موثر بر بکارگیری گیاهان تراریخته از نظر متخصصان بیوتکنولوژی مراکز تحقیقات استان تهران - صفحه:1-10

  tick  کاهش رفاه ناشی از افت سطح آب های زیرزمینی در دشت فیروزآباد - صفحه:10-19

  tick  بررسی تمایل به پرداخت کشاورزان گندم‏کار برای کنترل علف‏های هرز در مراحل مختلف رشد آن (مطالعه موردی خراسان رضوی) - صفحه:20-28

  tick  مزیت نسبی و سیاست های حمایتی بر تولید کشمش استان قزوین - صفحه:29-37

  tick  بررسی اقتصادی روابط بین زیر بخش های زراعت و دام در استان فارس - صفحه:38-45

  tick  بررسی تقاضای گروه های اصلی کالاهای خوراکی در مناطق شهری ایران - صفحه:46-57

  tick  بررسی ارتباط میان انرژی نهاده ها ی مصرفی و عملکرد محصولات گوجه، خیار و خربزه تحت شرایط کشت زیر پلاستیک در شهرستان فیروزآباد فارس - صفحه:57-65

  tick  بررسی پیامدهای واگذاری مدیریت بهره برداری و نگهداری شبکه های آبیاری و زهکشی دشت سیستان به تشکل های خصوصی - صفحه:66-75

  tick  اولویت‎بندی تنگناهای پیش‎روی تعاونی‎های تولید کشاورزی شهرستان مشهد با تاکید بر نظام بازاریابی (کاربرد معیار آنتروپی) - صفحه:76-84

  tick  سنجش شکست اراضی شالیکاری در چارچوب رهیافت تابع هزینه (مطالعه موردی: استان گیلان) - صفحه:85-89

  tick  سنجش وجود تغییر ساختاری در ترجیحات مصرف کنندگان ایرانی برای سبد کالایی برنج - صفحه:90-99

  tick  مقایسه الگو‏های میانگین متحرک خود رگرسیون انباشته، رگرسیون فازی و رگرسیون انباشته فازی به منظور پیش‏بینی قیمت (مطالعه موردی: قیمت گوشت گوسفند) - صفحه:100-108

  tick  بررسی اهمیت راهبردی منابع آب در اقتصاد ایران با استفاده از الگوی تعادل عمومی - صفحه:109-120

  tick  بررسی مزیت نسبی ایران در تولید زعفران - صفحه:121-132
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved