>
Fa   |   Ar   |   En
   اقتصاد و توسعه کشاورزی   
سال:1388 - دوره:23 - شماره:1


  tick  تحلیل عاملی مولفه های فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی(Ict) مرتبط با توسعه کارآفرینی سازمانی در سازمان ترویج کشاورزی ایران - صفحه:1-9

  tick  اندازه ی دولت و رشد اقتصادی در ایران با تاکید بر رشد بخش کشاورزی: رهیافت رگرسیون آستانه ای - صفحه:10-20

  tick  تعیین مزیت های رقابتی بخش کشاورزی در استان خراسان شمالی - صفحه:21-27

  tick  نگرش ها و رفتارهای گلخانه داران استان فارس نسبت به کاربرد سموم شیمیایی در گلخانه ها - صفحه:28-40

  tick  بررسی عوامل موثر بر فراوانی ریسک های محصولات زراعی کشاورزان استان خراسان شمالی - صفحه:41-48

  tick  مدل سازی و پیش بینی صادرات محصولات کشاورزی ایران: کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی - صفحه:49-58

  tick  بررسی عملکرد و عوامل موثر بر پذیرش برنامه های ترویجی اجرا شده در مسیر فرآیند توسعه کشاورزی: مطالعه موردی گندم کاران شهرستان مشهد - صفحه:59-68

  tick  تحلیل مزیت نسبی تولید گندم در سیستان - صفحه:69-78

  tick  بررسی اثر ریسک قیمتی بر حاشیه بازاریابی گوشت قرمز درایران - صفحه:79-87

  tick  بررسی اثر سیاست های حمایتی دولت بر ریسک درآمدی تولییدکنندگان گوشت مرغ در ایران - صفحه:88-97

  tick  تحلیل اثرات اقتصادی احداث حوضچه های پرورش ماهی شهرستان اردل در استان چهارمحالو بختیاری - صفحه:98-107

  tick  کاربرد سیستم تقاضای مستقیم جمع پذیر ضمنی (Aidads) در تبیین رفتار مصرفی خانوارهای ایرانی از مواد خوراکی منتخب - صفحه:108-118
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved