>
Fa   |   Ar   |   En
   کیفیت سنجی تازگی تخم مرغ خوراکی به وسیله امواج فراصوتی  
   
نویسنده ابونجمی محمد ,اکرم اسدالله ,ستاره دان کمال الدین ,رجبی پور علی
منبع مهندسي پزشكي زيستي - 1388 - دوره : 3 - شماره : 1 - صفحه:55 -66
  
کلیدواژه موج فراصوتی ,کیفیت سنجی ,تخم مرغ خوراکی ,سرعت فازی
آدرس دانشگاه تهران, پردیس کشاورزی و منابع طبیعی, ایران, دانشگاه تهران, دانشکده مهندسی و فناوری, گروه مکانیک ماشین های کشاورزی, ایران, دانشگاه تهران, دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر, ایران, دانشگاه تهران, دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی, گروه مهندسی و فناوری, ایران
 
 

Copyright 2023
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved