>
Fa   |   Ar   |   En
   مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان   
سال:1397 - دوره:17 - شماره:1


  tick  سخن سردبیر: فهرست سوالات مربوط به اخلاق انتشار - صفحه:1-2

  tick  تاثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی نان بربری: یک مطالعه آزمایشگاهی - صفحه:3-14

  tick  ارزیابی وضعیت اسکلتی-عضلانی و ارتباط آن با سنوات خدمت و سطح سلامت جسمی و روانی کارکنان زیر سطحی نداجای بندرعباس در سال 1395 - صفحه:15-26

  tick  اثر آنی کفی طبی بر نرخ بارگذاری، ایمپالس و گشتاور آزاد در کودکان پسر دارای کف پای صاف: یک مطالعه کار آزمایی بالینی - صفحه:27-38

  tick  بررسی نقش هوش اخلاقی و اجتماعی در رفتارهای پرخطر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سال تحصیلی 96-1395 - صفحه:39-52

  tick  مقایسه فعالیت پروتئین آلفا 1- آنتی‌تریپسین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 مراجعه کننده به کلینیک دیابت شهرستان رفسنجان با افراد سالم در سال 1394 - صفحه:53-62

  tick  مروری بر فینگولیمد؛ اولین داروی خوراکی برای مالتیپل‌اسکلروزیس - صفحه:63-74

  tick  بررسی فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا‌کلی و کلبسیلا پنومونیه جدا شده از عفونت ادراری در بیماران سرپایی مراجعه کننده به بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) شهرستان گراش در سال 1396: یک گزارش کوتاه - صفحه:75-84

  tick  آقای 88 ساله با اختلال تکلم؛ تظاهر نادر کزاز: یک گزارش مورد - صفحه:85-90
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved