>
Fa   |   Ar   |   En
   زیست شناسی ایران   
سال:1391 - دوره:25 - شماره:3


  tick  بررسی تاثیر سازگارکننده‏های معدنی و آلی مهم در تحمل به شوری گیاه هالوفیت آلوروپوس لگوپویدیس - صفحه:329-339

  tick  مقایسه فعالیت آنزیمهای فیتاز و سلولاز درآزوسپیریلوم‌های اندوفیت برنج و گندم - صفحه:340-350

  tick  شناسایی انتروکوکوس تولید کننده باکتریوسین در محصولات لبنی به وسیله Pcr - صفحه:351-357

  tick  مقایسه اثر توکسیک شیکونین استاندارد و شیکونین استخراج شده ازArnebia Euchroma بر آستروسیت ها - صفحه:358-365

  tick  سنتز شیمیایی فاز جامد Brevinin2r و دیاسترومر آن به عنوان پپتید ضد باکتریایی ومطالعه ساختار-فعالیت - صفحه:366-376

  tick  اثرات استرس شنای اجباری بر تشنجات القا شده با پنتیلن تترازول در موش صحرایی - صفحه:377-388

  tick  مژکداران غیر انگلی رودخانه قره کهریز (خشک)، استان مرکزی، ایران - صفحه:389-395

  tick  نقش ایمونومدولاتوری آب انار و دو میوه خرما و انجیر بر پیشگیری و درمان کولیت حاد تجربی در موش صحرایی نر - صفحه:396-408

  tick  ارتباط میان برخی خصوصیات گنادی، اندازه ماهی و شاخص کبدی طی دوره تولیدمثلی مولدین ماده کپور دریایی (Cyprinus Carpio Linnaeus, 1758) در خلیج گرگان - صفحه:409-417

  tick  بررسی اثر تیمارهای شیمیایی برافزایش طول عمر گل شاخه بریده داوودی - صفحه:418-422

  tick  بررسی میزان رنگیزه کاروتنوییدی کروسین، پیکروکروسین و سافرانال در گونه زعفران Crocus Sativus L. در مناطق قاین و طبس - صفحه:423-429

  tick  مطالعات ساختاری و فراساختاری گل و دوریختی پرچمها در گل توری (Lagerstroemia Indica) - صفحه:430-444

  tick  بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و اثرات ضد میکروبی اسانس و عصاره الکلی Artemisia Sieberi از منطقه فیروزکوه - صفحه:445-455

  tick  بررسی اثر آللوپاتی عصاره برگ اکالیپتوس بر پارامترهای مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاهان تک لپه و دو لپه - صفحه:456-464

  tick  بررسی فعالیت ضداکسایشی و جاروب کنندگی رادیکال در برگ، ساقه و بذر Asperugo Procumbens L. از خانواده گل گاوزبان - صفحه:465-473
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved