>
Fa   |   Ar   |   En
   زیست شناسی میکروارگانیسم ها   
سال:1395 - دوره:5 - شماره:18


  tick  تراریختی ریسه‌های قارچ چربی‌ساز Mortierella Alpina با استفاده از سیستم تراریختی Amt (Agrobacterium Mediated Transformation) - صفحه:1-10

  tick  همسانه‌سازی ژن پیروات دکربوکسیلاز موثر در تولید بیواتانول در باکتری اشرشیا کلای - صفحه:11-28

  tick  شناسایی، همسانه‌سازی و بررسی ویژگی‌های ژن انتقال‌دهنده هگزوز 6 (Hxt6) مخمر ساکارومیسس سرویزیه سویه بومی Ibrc-M30069 - صفحه:29-40

  tick  تولید آنزیم L- آسپاراژیناز خارج‌سلولی توسط سویه نمک‌ دوست، Vibrio Sp. - صفحه:41-54

  tick  جداسازی و شناسایی جدایه‌های اروینیای مولد ال - آسپاراژیناز از مزارع سیب‌زمینی - صفحه:55-66

  tick  بررسی اثر منابع کربن و نیتروژن بر تولید کاروتنوئیدها در سویه بومی آئورانتیوکیتریوم Ch25 - صفحه:67-82

  tick  جداسازی و شناسایی مولکولی سویه‌ای از دیتزیا ماریس مقاوم به اشعه Uv و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی رنگدانه - صفحه:83-94

  tick  جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس برویس از سرکه بومی - صفحه:95-106

  tick  تولید بیوفیلم در میان سویه‌های استافیلوکوکوس اپیدرمایدیس جداسازی‏شده از افراد سالم - صفحه:107-116

  tick  جداسازی و شناسایی میکروارگانیسم‌های فتوتروف قلعه رودخان به‌عنوان یکی از عوامل فرسودگی زیستی - صفحه:117-128

  tick  انتخاب شرایط بهینه تولید بیوپلیمر میکروبی ضدخوردگی از گونه فلاووباکتریوم به‌روش سطح پاسخ (Rsm) - صفحه:129-140

  tick  پروتئین‌زدایی میکروبی ضایعات پوسته میگوی پنئوس مرگوئنسیس با هدف جداسازی کیتین - صفحه:141-152

  tick  بهینه‌سازی تولید قند زایلیتول توسط یک سویه مخمر کندیدا تروپیکالیس با استفاده از روش سطح پاسخ - صفحه:153-168

  tick  تاثیر یون‌های فلزی بر فعالیت و پایداری آنزیم‌های پیرازین‌ آمیداز نوع وحشی و جهش‌ یافته - صفحه:169-182

  tick  عوامل و شدت بیماری پوسیدگی خشک سیب‌زمینی در انبارهای اردبیل و ارزیابی مقاومت ارقام - صفحه:183-202
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved