>
Fa   |   Ar   |   En
   زیست شناسی میکروارگانیسم ها   
سال:1394 - دوره:4 - شماره:14


  tick  استفاده از نشاسته تصفیه نشده برای تولید بوتانول توسط باکتری کلستریدیوم استوبوتیلیکوم - صفحه:1-8

  tick  بررسی و تولید روغن امگا3 غنی از دوکوزاهگزانوئیک اسید توسط سویه بومی آئورانتیوکیتریوم Ta4 - صفحه:9-24

  tick  جداسازی و شناسایی باکتری‌های نمک- قلیادوست تجزیه کننده فنل و ارزیابی عملکرد آن‏ها - صفحه:25-36

  tick  ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به‏واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال - صفحه:37-48

  tick  بررسی شرایط بهینه رشد و ارزش غذایی دو ریزجلبک بومی، هماتوکوکوس و دسمودسموس کوناتئوس در محیط‏های کشت مختلف - صفحه:49-60

  tick  بررسی تولید آنزیم پروتئاز قلیایی توسط مخمر یاروویا لیپولیتیکا با استفاده از محیط کشت‏های مختلف - صفحه:61-70

  tick  ردیابی شایع‏ترین ژن‏های مقاومت آنتی‏بیوتیکی در ایزوله‏های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از عفونت‏های بیمارستانی و بررسی الگوی مقاومت آنتی‏بیوتیکی در آن‏ها - صفحه:71-82

  tick  تاثیر کلرهگزیدین بر بیوفیلم برخی باکتری‌های بیمار‏ی‏‏زای انسانی جدا شده از عفونت‌های بیمارستانی - صفحه:83-92

  tick  اثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.) - صفحه:93-100

  tick  حذف زیستی کروم توسط گونه سودوموناس جداسازی شده از خاک‌های آلوده به نفت خوزستان - صفحه:101-110

  tick  بررسی فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی و متانولی برخی از گونه‏های ‏سیانوباکتری‏ در شرایط آزمایشگاهی - صفحه:111-130

  tick  پایش اینتگرون کلاس 1 در سویه‏های اشریشیاکلی اسهال‏زا جدا شده از کودکان شهر یاسوج - صفحه:131-140

  tick  تولید هورمون رشد انسانی نوترکیب در سویه اوریگامی اشریشیاکلی و مقایسه میزان استخراج آن با دو روش اولتراسونیک و انجماد و ذوب - صفحه:141-152

  tick  مطالعه‏ لایه‏ سطحی و پارا اسپورال ‏بادی ‏‏‏(‏‏‏Mh14) ‏‏‏Bacillus Thuringiensis Israelensis و پیش‏بینی پایدارسازی ‏‏‏(‏‏‏Cry4ba) ‏‏‏با ایجاد جهش نقطه‏ای بر اساس یافته‏های بیوانفورماتیک - صفحه:153-166

  tick  مقاله کوتاه مطالعه‌ سرمی و مولکولی بروسلوز شتر در نجف آباد - صفحه:167-174
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved