>
Fa   |   Ar   |   En
   یافته   
سال:1394 - دوره:17 - شماره:3


  tick  ضرورت اجرای طرح ادغام افقی علوم پایه و رضایتمندی استادان و دانشجویان از اجرای طرح - صفحه:5-14

  tick  اثرات آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیسیتی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن کوهی بر لاین سلولیU937 - صفحه:15-25

  tick  بررسی حذف دو-کلروفنل از محیط های آبی با استفاده از فرآیند الکترو/ پرسولفات - صفحه:26-37

  tick  بررسی اثر کوارستین بر شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی سرم در آسیب ناشی از ایسکمی- ریپرفیوژن اندام تحتانی در موش صحرایی بالغ - صفحه:38-46

  tick  رفتارهای ارتقاء دهنده سلامت دانش آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم شهر پلدختر در سال 1392 - صفحه:47-56

  tick  ارتباط الگوهای غذایی غالب و فاکتورهای اقتصادی- اجتماعی در میان کودکان روستایی سنین دبستان شهرستان بیجار در سال 1393 - صفحه:57-66

  tick  اثرات آنتی‌اکسیدانی و تعدیل‌کنندگی ایمنی عصاره‌ برگ زیتون بر میزان سرمی سایتوکاین‌های مرتبط با سلول‌های Th17 - صفحه:67-77

  tick  مقایسه عوامل اتیولوژیک عفونت ادراری در بیماران بستری و سرپایی شهر گرگان - صفحه:78-86

  tick  ارزیابی عملکرد بیمارستان شهید رحیمی‌خرم آباد براساس الگوی تعالی سازمانی Efqm، سال 1393 - صفحه:87-94

  tick  بررسی رابطه بین عوامل سازمانی با سلامت روانی کارکنان سازمان‌های دولتی استان لرستان - صفحه:95-105

  tick  شناسایی الگوهای غذایی غالب در نوجوانان شهر کرج - صفحه:106-114

  tick  فعالیت آنتی‌اکسیدانی و خاصیت ضد میکروبی دو نوع عسل حاصل از تغییر در جیره غذایی زنبور در مقایسه با دیگر عسل‌های تولیدی منطقه آبستان شهرستان خرم‌آباد - صفحه:115-125
 

Copyright 2015
Islamic World Science Citation Center
All Rights Reserved